Foutmelding

  • Strict warning: Only variables should be passed by reference in _cnapi_parse_event_details() (regel 494 van /home/uitinblankenberge/public_html/sites/all/modules/cnapi-master/cnapi.parsers.inc).
  • Strict warning: Only variables should be passed by reference in _cnapi_parse_calendar() (regel 695 van /home/uitinblankenberge/public_html/sites/all/modules/cnapi-master/cnapi.parsers.inc).
  • Strict warning: Only variables should be passed by reference in _cnapi_parse_calendar() (regel 696 van /home/uitinblankenberge/public_html/sites/all/modules/cnapi-master/cnapi.parsers.inc).

Broedvogels in de Uitkerse Polder

Vanaf 15 mei tot en met 15 juli kun je in onze tentoonstellingsruimte meer weten over: Broedvogels in de Uitkerkse Polder. Weet je dat de Uitkerkse Polder de favoriete broedhaven is voor duizenden trekvogels? Nu komen ze van over de hele wereld naar onze kustpolder.  Voor de grutto, de kluut, de kievit, de tureluur, de scholekster …  is het de grootste en beste broedplaats van Vlaanderen! ...

Vanaf 15 mei tot en met 15 juli kun je in onze tentoonstellingsruimte meer weten over: Broedvogels in de Uitkerkse Polder.

Weet je dat de Uitkerkse Polder de favoriete broedhaven is voor duizenden trekvogels? Nu komen ze van over de hele wereld naar onze kustpolder.  Voor de grutto, de kluut, de kievit, de tureluur, de scholekster …  is het de grootste en beste broedplaats van Vlaanderen!

Natuurpunt Blankenberge doet er alles aan om deze vogels aan te trekken! In de weidevogelgebieden werden er de voorbije jaren speciaal voor hen zonnepompen geplaatst.

Waar
Bezoekerscentrum Uitkerkse Polder
Kuiperscheeweg 20, 8370 Blankenberge
Wanneer
van 16/05/18 tot 16/07/18
Contact
Op kaart
UIT-agenda op uitinvlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen?<br />
Dat kan via UiTdatabank.be