Foutmelding

  • Strict warning: Only variables should be passed by reference in _cnapi_parse_event_details() (regel 494 van /home/uitinblankenberge/public_html/sites/all/modules/cnapi-master/cnapi.parsers.inc).
  • Strict warning: Only variables should be passed by reference in _cnapi_parse_calendar() (regel 695 van /home/uitinblankenberge/public_html/sites/all/modules/cnapi-master/cnapi.parsers.inc).
  • Strict warning: Only variables should be passed by reference in _cnapi_parse_calendar() (regel 696 van /home/uitinblankenberge/public_html/sites/all/modules/cnapi-master/cnapi.parsers.inc).

Deelname aan de 49° internationale tweedaagse van Vlaanderen, in Blankenberge

49e Internationale Tweedaagse van Vlaanderen – in Blankenberge. Wandelafstanden: 6 km – 15 km – 24 km – 42 km www.2daagse.be Leuke animatie voor jong en oud in FunPark “De Voetjes”, aan de kerk van Uitkerke, een initiatief van de Gezinsbond in samenwerking met de 2-daagse! Leden van de Gezinsbond genieten een korting (wandelclub=Gezinsbond). 49e Internationale Tweedaagse van Vlaanderen – ...
49e Internationale Tweedaagse van Vlaanderen – in Blankenberge. Wandelafstanden: 6 km – 15 km – 24 km – 42 km www.2daagse.be Leuke animatie voor jong en oud in FunPark “De Voetjes”, aan de kerk van Uitkerke, een initiatief van de Gezinsbond in samenwerking met de 2-daagse! Leden van de Gezinsbond genieten een korting (wandelclub=Gezinsbond).

49e Internationale Tweedaagse van Vlaanderen – in Blankenberge Wandelafstanden: 6 km – 15 km – 24 km – 42 km wandelen op trage wegen, door de polders, langs het strand, ... korting voor leden van de Gezinsbond (wandelclub=Gezinsbond) Leuke animatie voor jong en oud in FunPark “De Voetjes”, aan de kerk van Uitkerke, een initiatief van de Gezinsbond in samenwerking met 2-daagse! vooraf of ter plaatse, voor één dag of twee dagen. in samenwerking met de Gezinsbond Uitkerke.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Kerkplein Sint-Amanduskerk Uitkerke
Ruiterstraat, 8370 Uitkerke (Blankenberge)
Wanneer
Van 5 mei 2018 tot 6 mei 2018
Reservatie
T 050/41 46 36
Prijs
€ 5 (zie website www.2daagse.be)
Op kaart
UIT-agenda op uitinvlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen?<br />
Dat kan via UiTdatabank.be