Foutmelding

  • Strict warning: Only variables should be passed by reference in _cnapi_parse_event_details() (regel 494 van /home/uitinblankenberge/public_html/sites/all/modules/cnapi-master/cnapi.parsers.inc).
  • Strict warning: Only variables should be passed by reference in _cnapi_parse_calendar() (regel 695 van /home/uitinblankenberge/public_html/sites/all/modules/cnapi-master/cnapi.parsers.inc).
  • Strict warning: Only variables should be passed by reference in _cnapi_parse_calendar() (regel 696 van /home/uitinblankenberge/public_html/sites/all/modules/cnapi-master/cnapi.parsers.inc).

Kleine expo 'In de verf' van Chiara Labbadia

Kleine expo Chiara Labbadia
De Blankenbergse Chiara Labbadia zette in 2008 de eerste stappen richting academie. Daar ontwikkelde ze haar passie voor het schilderen. Ondertussen baant ze haar weg in verschillende kunstdisciplines: plastisch ontwerp, schrijven en grafische vormgeving. Haar schilderijen komen tot stand in een samenspel van droom en realiteit. Kom zeker eens proeven van de prikkelende schilderkunst van ...
De Blankenbergse Chiara Labbadia zette in 2008 de eerste stappen richting academie. Daar ontwikkelde ze haar passie voor het schilderen. Ondertussen baant ze haar weg in verschillende kunstdisciplines: plastisch ontwerp, schrijven en grafische vormgeving. Haar schilderijen komen tot stand in een samenspel van droom en realiteit. Kom zeker eens proeven van de prikkelende schilderkunst van Chiara Labbadia in het Groot salon van de bib.

Gratis toegang tijdens de openingsuren van het Groot salon.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Bibliotheek Blankenberge
Onderwijsstraat 17, 8370 Blankenberge
Wanneer
Van 3 januari 2019 tot 28 februari 2019
Contact
Prijs
Gratis (Basistarief: 0,00 €)
Op kaart
UIT-agenda op uitinvlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen?<br />
Dat kan via UiTdatabank.be