Foutmelding

  • Strict warning: Only variables should be passed by reference in _cnapi_parse_event_details() (regel 494 van /home/uitinblankenberge/public_html/sites/all/modules/cnapi-master/cnapi.parsers.inc).
  • Strict warning: Only variables should be passed by reference in _cnapi_parse_calendar() (regel 695 van /home/uitinblankenberge/public_html/sites/all/modules/cnapi-master/cnapi.parsers.inc).
  • Strict warning: Only variables should be passed by reference in _cnapi_parse_calendar() (regel 696 van /home/uitinblankenberge/public_html/sites/all/modules/cnapi-master/cnapi.parsers.inc).

Prettig Gestoord

Prettig Gestoord
Ongetwijfeld wordt dit de zomershow van 2018 ​ Jeroen Maes & Peter Bulckaen worden jullie gastheren van deze avond. ​ Ze brengen een combinatie van veel humor, sketchen, muziek & dans, een internationale act en als special guest niemand minder dan Ray Lewis, de frontzanger van de legendarische groep The Drifters. ​ Dit jaar is Saskia Debaere terug van de partij. Ze worden ook versterkt door ...
Ongetwijfeld wordt dit de zomershow van 2018

Jeroen Maes & Peter Bulckaen worden jullie gastheren van deze avond.

Ze brengen een combinatie van veel humor, sketchen, muziek & dans,
een internationale act en als special guest niemand minder dan Ray Lewis, de frontzanger van de legendarische groep The Drifters.

Dit jaar is Saskia Debaere terug van de partij. Ze worden ook versterkt door Martine De Jaegher (gekend als Renske uit de succes komedie Brasschaatse Huisvrouwen) en Jurgen Stein.

Kortom een CAST om u tegen te zeggen....

* Dinerformule vooraf mogelijk

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Kusttheater 't Colisée
Kerkstraat 27, 8370 Blankenberge
Wanneer
Van 13 augustus 2018 tot 25 augustus 2019 (za van 20:30 tot 23:30,
Contact
Prijs
€ 32 (Basistarief: 32,00 €; Diner: 25,00 €)
Op kaart
UIT-agenda op uitinvlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen?<br />
Dat kan via UiTdatabank.be