Foutmelding

  • Strict warning: Only variables should be passed by reference in _cnapi_parse_event_details() (regel 494 van /home/uitinblankenberge/public_html/sites/all/modules/cnapi-master/cnapi.parsers.inc).
  • Strict warning: Only variables should be passed by reference in _cnapi_parse_calendar() (regel 695 van /home/uitinblankenberge/public_html/sites/all/modules/cnapi-master/cnapi.parsers.inc).
  • Strict warning: Only variables should be passed by reference in _cnapi_parse_calendar() (regel 696 van /home/uitinblankenberge/public_html/sites/all/modules/cnapi-master/cnapi.parsers.inc).

Tentoonstelling lokale kunstenaars 'la vie en rose'

La vie en Rose
‘La vie en rose’, het nummer waarin Edith Piaf met rollende ‘r’ zingt over de liefde. ‘La vie en rose’ waarin het leven door een rooskleurige bril wordt bekeken. De liefdevolle roze kleur die je doet denken aan de bloesems van de sakura, de veren van een flamingo, de zoetigheid van snoepjes,… Inspiratie genoeg dus voor de lokale kunstenaars. Naar jaarlijkse gewoonte tonen zij hun werk in hun ...
‘La vie en rose’, het nummer waarin Edith Piaf met rollende ‘r’ zingt over de liefde. ‘La vie en rose’ waarin het leven door een rooskleurige bril wordt bekeken. De liefdevolle roze kleur die je doet denken aan de bloesems van de sakura, de veren van een flamingo, de zoetigheid van snoepjes,… Inspiratie genoeg dus voor de lokale kunstenaars. Naar jaarlijkse gewoonte tonen zij hun werk in hun ‘steedje’. Dit jaar is het thema ‘La vie en rose’, een breed thema dat dan ook heeft geleid tot een gevarieerd schouwspel van kleurrijke werken. Laat je verrassen door schilderijen, tekeningen, beelden, installaties,… van maar liefst 63 lokale kunstenaars. Want kunst leeft in Blankenberge!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Exporuimte De Meridiaan
Casinoplein 9, 8370 Blankenberge
Wanneer
Van 13 oktober 2018 tot 18 november 2018
Prijs
Gratis (Basistarief: 0,00 €)
Op kaart
UIT-agenda op uitinvlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen?<br />
Dat kan via UiTdatabank.be