Theatermakery Het eenzame Westen - Slachtinge - AFGELAST!

Slachtinge
Maaike Cafmeyer, Mathias Sercu, Lien De Graeve en Tom Ternest maken zich op voor een partijtje verbaal boksen. Wanneer de elfjarige Ferdinand leeftijdsgenootje Bruno met een stok twee tanden uit de mond slaat én daarbij geen berouw toont, moeten de volwassenen praten. Dat vinden de ouders van het slachtoffer. Dus komen de twee koppels samen om op een beschaafde manier te zoeken naar ...
Maaike Cafmeyer, Mathias Sercu, Lien De Graeve en Tom Ternest maken zich op voor een partijtje verbaal boksen. Wanneer de elfjarige Ferdinand leeftijdsgenootje Bruno met een stok twee tanden uit de mond slaat én daarbij geen berouw toont, moeten de volwassenen praten. Dat vinden de ouders van het slachtoffer. Dus komen de twee koppels samen om op een beschaafde manier te zoeken naar oplossingen. Een formaliteit. Ze zijn immers ruimdenkende, fatsoenlijke mensen. Politiek correct ook. En verstandig. De gezelligheid slaat gauw om.
Wanneer de situatie volledig escaleert, lijkt beschaving ver te zoeken. Kromme redeneringen monden uit in valse logica, verkeerde argumenten worden aangehaald tot uiteindelijk de maskers afvallen en de laatste schil zichtbaar wordt: de eenzame en kleinzerige mens die de schijn probeert hoog te houden.
Theatermakery Het Eenzame Westen verbindt klassiekers aan de West-Vlaamse taal, ze brengen pakkend theater vol schrijnende humor in een speelse taal die tot ver buiten West-Vlaanderen verstaanbaar is.
Inleiding om 19u15.

Wegens ziekte zal de voorstelling op 26 oktober niet doorgaan, een nieuwe datum zal binnenkort bekendgemaakt worden.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
CC Casino
Zeedijk 150, 8370 Blankenberge
Wanneer
vrijdag 26 oktober 2018 van 20:00 tot 22:00
Contact
Prijs
€ 12.5 (Basistarief: 12,50 €; Abonnement: 10,00 €; Jong Volk: 8,50 €)
Op kaart
UIT-agenda op uitinvlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen?<br />
Dat kan via UiTdatabank.be