Voor Vrouwen, Vernieuwing en Vrije keuze!

De belle époque was een bruisende periode met tal van vernieuwingen in diverse sectoren. Ook voor vrouwen zijn er positieve veranderingen op til. Weg met het korset, welkom onderbroeken en hoera aangepaste fiets! Het beloven betere tijden te worden, of toch niet? De eindbeslissing ligt namelijk nog steeds bij de man. Ontdek samen met een gids de verhalen uit vervlogen tijden. Deze activiteit ...
De belle époque was een bruisende periode met tal van vernieuwingen in diverse sectoren. Ook voor vrouwen zijn er positieve veranderingen op til. Weg met het korset, welkom onderbroeken en hoera aangepaste fiets! Het beloven betere tijden te worden, of toch niet? De eindbeslissing ligt namelijk nog steeds bij de man. Ontdek samen met een gids de verhalen uit vervlogen tijden.

Deze activiteit kadert in het Europees Jaar van het Cultureel erfgoed., De vaste collectie is gratis te bezoeken. gidsbeurten met live performances om 10.00, 10.30, 11.00 & 11.30 uur - duur: max. 1,5 uur Toegankelijkheid: geheel. Wil je meer informatie over deze activiteit? Bezoek de website van Erfgoeddag of download onze gratis ErfgoedApp in Google Play of in de App Store. Alle activiteiten van Erfgoeddag zijn GRATIS. Voor enkele activiteiten moet je vooraf reserveren of is het aantal plaatsen beperkt. Al deze informatie vind je op de website van Erfgoeddag of in de ErfgoedApp.
Waar
Belle Epoque Centrum
Elisabethstraat 24, 8370 Blankenberge
Wanneer
zondag 22 april 2018om 00:00
Contact
Prijs
Gratis
UIT-agenda op uitinvlaanderen.be
Zelf een activiteit toevoegen?<br />
Dat kan via UiTdatabank.be